Computing Service Provider

Computing Service Provider

Ndhuwur 5 Cloud Computing Service Provider

Hot

Friday, January 5, 2018

Ndhuwur 5 Cloud Computing Service Provider

January 05, 2018 0

Akeh organisasi sing nyoba ngembangake aplikasi usaha sing looking for the cloud kanggo outsource kabutuhan framework. Milih organisasi khusus sing bener bisa dadi tugas sing akeh banget kayane akeh sing bisa nelusur. Punika minangka dhaptar saka lima organisasi spesialis komputasi sing paling dhuwur sing wis nahan kompetisi ing sektor bisnis berkembang.

Layanan Web Amazon - sauntara mandheg ing bunder komputasi sing disebarake, Amazon ngirimake piranti apparatus sing menehi dhasar ekonomi lan serbaguna minangka dhukungan saka organisasi sing mbutuhake babagan administrasi lan kapasitas sing kuat. Keuntungan Lunak Elastis Kalkulus, juga disebut EC2, minangka administrasi berbasis awan ing ngendi klien bisa nggawe mesin virtual lan ngolah program keputusan kasebut kanggo saben premis sing dibutuhake. Klien mbayar jam kanggo panggunaan server lan duwe kontrol ing wilayah lan pengaturan. Iki dimaksudkan kanggo bisa mlaku kanthi khusus karo Layanan Web Amazon liyane kayata Simple Storage Service (S3) sing ngidini klien nyimpen lan ngatasi informasi tanpa wates, mbayar mung aset sing dimanfaatake.

Google App Engine - Minangka pemain pinunjul ing inovasi Internet, Google wis nggabungake posisi distribusi komputasi sing disebarake karo panggung Google App Engine minangka administrasi. Administrasi iki ilang kanggo nggawe lan nggampangake aplikasi web nggunakake kerangka lan ladang server Google. Dukungan motor sawetara dialèk kalebu Jawa, Ruby lan Python. Administrasi serbaguna iki ngidini para perancang kanggo nggoleki apa sing dianggo tanpa biaya wiwitan utawa biaya mbaleni.

Microsoft Azure - Nanggepi komputasi Microsoft yaiku Windows Azure Platform. Tahap iki minangka administrasi ngidini perancang kanggo nggunakake foundation Microsoft lan server farm kanggo nggawe, host lan mbukak aplikasi web. Biru langit menehi kabeh aturan administrasi kalebu nyathet kahanan, kapasitas nyedhiyakake, kegunaan basis data lan alat angkut gunane.

Rackspace - Organisasi iki minangka pelopor ing jaringan web berbasis awan. Prasaja kanggo nggunakke pengaturan server lan ing panyuwunan menehi klien kanthi pendekatan kanggo entuk server online kanthi cepet kaya sing ora bisa ditrapake tanpa peralatan. Klien mbayar panggunaan server kanthi jam lan bisa nyakup utawa mbusak panyuwunan conto server. Titik penawaran sing nyata yaiku keuntungan Dhukungan Fanatis sing menehi klien nggoleki kanthi cepet liwat reaksi menyang masalah, nemokake pengaturan sing bakal entuk keuntungan klien, lan menehi kemampuan khusus.

Salesforce.com - Salesforce minangka organisasi asosiasi produk sing ngetokake wektu wigathe kanggo nyebaraken aplikasi bisnis liwat awan. Sawijining set instrumen nyedhiyakake organisasi karo administrasi administrasi hubungan klien kanggo mbiyantu nguatake tawaran lan tetep digandhengake karo klien. Force.com minangka tataran minangka-administrasi sing ngidini perancang kanggo nggunakke kerangka Salesforce kanggo nggawe aplikasi tambahan sing koordinasi karo pengaturan Salesforce.

Senadyan kasunyatan kasebut pemasok komputasi sing didistribusikake mung diwiwiti kanggo mbedakake apa wae ing ngisor pilihan-pilihan sing bisa diakses kanggo pengaturan bisnis gedhe, padha isi minangka tahap awal sing luar biasa kanggo pemeriksaan luwih kanggo kabutuhan bisnis.
Read More